lauantai 31. tammikuuta 2009

And everything is you


Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don't go sharing your devotion
Lay all your love on me
Unia on vain niin pirun kaunis.

Katsottiin sen kanssa koko perjantai ilta leffoja: The hills have eyes (tai no, Unia ei katsonut sitä... liikaa kannibaalimutantteja.) Mamma mia, Grease, Mamma mia ja Mamma mia. Olen varma että unia on totaallisen kusessa "ZUKOon" Ja paskat pilkun nussijat, tiedän että se on John Travolta mutta Grease on ainut leffa missä se on katsomisen arvoinen. Että vittu.
Okei, ehkä se olin vain minä.
Tänä aamuna katsottiin sitten Mulan 2, ja minusta tuntuu että Unia sai pahoja vaikutteita niiltä hienohieno prinssesoilta, että jos törmäätte siihen niin varokaa että se saattaa heti ensimmäiseksi laukaista päin naamaa -"Hei, onko sulla valtakuntaa? Saanko mä puolet~ " Parka pikku prinssini.

Huomenna olisi sitten tarkoitus tehdä sille uutta vaate kertaa, tänään kun ostin sille uudet kengät, maksu tosin pitää suorittaa viipymättä, uskon että unia muistuttaa, hänen kenkänsähän sieltä on tulossa. Tiistaina ostan sille myös hupparin ja toiset kengät, tämä on köyhtymistä ala Unia. Mutta rakastan silti, kukapa hullu ei.

Katsokaa hartsista poikaani, kuinka kauniilta se näyttääkään Nukkuu vienosti punaisissa silkilakanoissan kultaisten lohikäärmeiden ympärillä. Kauniita Unia.

2 kommenttia:

  1. hei, enkö muka saa muuta arvonimikettä ku punkkari? DUDE! onko enää mitään jäljellä? naapurintäti edes? :---D

    VastaaPoista
  2. John Travolta on kova jätkä ja joo Unia on kaunis. sellanen puhtaan näkönen *---* ♥ ihana ja omalaatuinen.

    VastaaPoista